За G - ProDesign България

Рекламна агенция G - ProDesign

предлага огромна гама услуги за рекламата, които са от голямо значение за развитието и потенциала на Вашия бизнес. Извършваните от нас рекламни услуги са съобразени с Вашите предпочитания и изисквания, и ще ви помогнат да запазите своите клиенти доволни, да разработите своя бизнес и преоткриете нови пазари.Ако искате да увеличите продажбите си или да получите по-добра възвращаемост на инвестициите от маркетинговите си стратегии, вие сте на правилното място.Рекламата е една от водещите стратегии за една израстването и оптимизацията на една компания.

Ако искате да възприемете по-проактичен подход за успешното направление на вашия бизнес, обадете ни се сега !
Доверете ни се !

  • Контакти: + 359 895 78 78 02  /  Георги Калчев 
  • office@ g-prodesign.com
  • skype: g-prodesign

Кога е най-добре да се прилага SEO оптимизация?

SEO е метод, с помощта на който даден сайт постига челни позиции (топ 10) в страниците с резултати на търсачките.

SEO е много важен аспект от съвременния онлайн бизнес. Статистиките сочат, че около 80% от трафика, който всеки уеб сайт може да генерира, ще идва именно от търсачките. Най-популярната търсачка както в света, така и в България, безспорно е Гугъл, през която се извършват над 400 милиона търсения всеки ден.

И така, кога е най-удачно да се обърнем към SEO оптимизацията? По-долу съм изброил някои ситуации, в които е особено подходящо да се приложи този метод.

  • Когато се нуждаете от трайни резултати – SEO има относително траен ефект. Постигането на първа страница в Гугъл не е нещо, което може да се случи в рамките на няколко дни или седмица. Този процес изисква време, търпение и постоянство. Веднъж щом сайтът излезе на челни позиции, обаче, вие ще можете да разчитате на постоянен, качествен трафик. Освен това, ако продължите с оптимизацията на сайта с течение на времето той ще трупа авторитет и след време ще забележите, че има ръст в позициите на все повече ключови думи.
  • Когато искате да градите авторитет на сайта – . Ако вашият сайт е уникален и съдържа интересна и полезна информация за потребителите, то определено си струва да се замислите за SEO оптимизация, с помощта на която той да се превърне в авторитет за Гугъл. Този процес също е дълъг и сложен и единственият начин да постигнете желаните резултати в тази насока е да се обърнете към оптимизацията за търсачки.
  • Когато искате да увеличите цената на своя сайт – уеб сайтовете са като недвижимите имоти. Ако планирате да развиете даден сайт и после да го продадете с цел печалба, ще трябва първо да увеличите неговата цена. Съществуват различни фактори, които цената на сайта, но най-разпространените са следните: обем и стабилност на трафика, PageRank, позиции в търсачките по основните за сайта ключови думи, брой входящи връзки към сайта, линкова популярност (link popularity), възраст на домейна и др. Всички те попадат в областта на SEO.

Имайте предвид, че SEO не е синоним на „безплатни кликове”. SEO е сложна технология, която обединява в себе си множество дейности: създаване на уникално и релевантно съдържание, изграждане на висококачествени линкове, анализ на онлайн ниши и конкуренцията в тях и много други. Всичко това изисква огромен ресурс от време, знания, усилия и пари.

За повече иформация отностно сео оптимизация на сайтове бургас

seo1

Пишете ни

Имате въпрос или запитване към рекламна агенция G-ProDesign ?

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или използвайте формата за запитване.
Пишете ни

Уеб услуги

Изработка на уеб сайтове

Изработка и поддръжка на уеб сайтове, уеб системи, фирмен софтуер и др. за вашия бизнес

Виж още

Уеб дизайн

Креативен Уеб дизайн съобразен с изискванията на нашите клиентите

Виж още

JOOMLA

Изработка на уеб сайтове с Joomla система, за лесен достъп на клиентите.

Виж още 

WORDPRESS

Изработка на сайтове с Wordpress платформа, за лесен достъп на клиентите.

Виж още

Фейсбук страница - LIKE

Контакти

Доволни клиенти в областта на печатната реклама:

100%
Доволни клиенти в областъа на уеб рекламата:
100%