За G - ProDesign България

Рекламна агенция G - ProDesign

предлага огромна гама услуги за рекламата, които са от голямо значение за развитието и потенциала на Вашия бизнес. Извършваните от нас рекламни услуги са съобразени с Вашите предпочитания и изисквания, и ще ви помогнат да запазите своите клиенти доволни, да разработите своя бизнес и преоткриете нови пазари.Ако искате да увеличите продажбите си или да получите по-добра възвращаемост на инвестициите от маркетинговите си стратегии, вие сте на правилното място.Рекламата е една от водещите стратегии за една израстването и оптимизацията на една компания.

Ако искате да възприемете по-проактичен подход за успешното направление на вашия бизнес, обадете ни се сега !
Доверете ни се !

  • Контакти: + 359 895 78 78 02  /  Георги Калчев 
  • office@ g-prodesign.com
  • skype: g-prodesign

Изработка на светещи табели и букви с лед осветление

Предлагаме множество варианти за изработка на табели - светещи и несветещи от различни материали, букви с лед осветление.

 

 

Указателни табели табели рекламни изработка

- Информационни табели

- Обемни букви, светещи и примигващи 

- Рекламиращи продукти, изпълнени по високотехнологични стандарти.

- Светещи табели с дистанциооно управление с 50 програми (режима на светене)

 

Нашият дългогодишен опит в изпълнението на рекламни табели позволява да реализираме и най-нестандартните проекти.

светеща табела

 

Лицето, бордовете и гърбът на рекламните табели може да бъде изработено от различни материали: винил,плексиглас, инокс (неръждавейка), еталбонд, от PET (вералит), алуминий и др. Метална носеща конструкция се прави в рекламите с голям размер. Осветлението обикновено е с лед ( LED) осветление.

Рекламна агенция G-ProDesign е специализирана в производството на уникални светещи табели с дистанционно за външно и вътрешно приложение.
В зависимост от нуждите на клиента ние предлагаме различни форми, материали, технологии. Целта ни винаги е оптимизирането на бюджета за максимален ефект.

Изображението може да бъде изпълнено с компютърно изрязано транслуцентно фолио или с дигитален печат - както върху фолио така и директно върху лицето. По форма светещите реклами могат да бъдат правоъгълни, кръгли и елипсовидни или с произволна форма.

 

Накратко - обемните букви сами по себе си представляват 3D елементи, които се изработват с гръб и страни от различни видове рекламни материали. Лицето най-често е транслуцентен плексиглас или коматекс облепен с рекламно фолио. Като най-добър материал се предпочита алуминиева ламарина, защото не се поддава на корозия.

  • светещи кутии – метални конструкции с монтирани в тях осветителни тела. Видът и начинът на изработка и монтаж се определят взависимост от размера и мястото на монтаж. Лицето може да бъде изработено от плексиглас и PVC фолио с винил за задно осветяване.
  • несветещи табели – в зависимост от размера могат да бъдат изработени от PVC плоскост, облепена с напечатано фолио, PVC плоскост с директен печат /ние сме едни от много малкото, които имаме такъв тип принтер/ или да бъде отпечатана на винил. В повечето случаи се налага да се изработи метална носеща конструкция.
  • метални табели – могат да бъдат с различни размери, както и едностранни така и  двустранни. Използват се за-по малки търговски обекти и офиси, но най-често се използват като указателни и насочващи табели към даден търговски обект или офис.
    Тук може да зе използва светлоотразително фолио, взависимост от мястото и височината за монтаж.
  • табели от еталбонд – когато еталбондът се комбинира с плексиглас могат да се получат много елегатни светещи табели, които няма как да останат незабелязани. Така те имат огромно въздействие върху потребителя. Също така създават и имидж на дадения търговски обект.

Трайни рекламни табели, алуминиеви и светещи букви

Алуминиевите профили, които използваме за изработката на табелите и буквите в рекламна агенция G-ProDesign, са много здрави и трайни. Те позволяват прецизна и фина сглобка, така че табелите изглеждат идеално отблизо и отдалече. Конструкцията е с голяма якост, устойчива на силен вятър, влага и големи температурни разлики. Вашата табела няма да има нужда от средства за редовна поддръжка. По табелата няма да има никакви следи от ръжда, така дори и след 10 години тя ще изглежда като нова.
Друго голямо предимство на алуминиевите профили е леката конструкция, която прави монтажа много по-бърз и го опростява. Така, че дори обекти, които са на места с труден достъп, могат да бъдат брандирани с рекламни табели. Специалното захващане на профилите позволява, когато се използва винил, той да бъде перфектно изпънат, така че рекламните табели да изглеждат идеално.

 sveteshta tabela

 

Djebel Tekstil Svetesht totem 03

Djebel Tekstil Svetesht totem 02

tabela

af2ef6a0e2c9c528b09655df79f3b312 XL

Tags: таблели с дистанционно светещи,табели и букви мигащи и светещи изработка и монтаж.

И още над 50 доволни клиента в тази област.

Пишете ни

Имате въпрос или запитване към рекламна агенция G-ProDesign ?

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или използвайте формата за запитване.
Пишете ни

Уеб услуги

Изработка на уеб сайтове

Изработка и поддръжка на уеб сайтове, уеб системи, фирмен софтуер и др. за вашия бизнес

Виж още

Уеб дизайн

Креативен Уеб дизайн съобразен с изискванията на нашите клиентите

Виж още

JOOMLA

Изработка на уеб сайтове с Joomla система, за лесен достъп на клиентите.

Виж още 

WORDPRESS

Изработка на сайтове с Wordpress платформа, за лесен достъп на клиентите.

Виж още

Фейсбук страница - LIKE

Контакти

Доволни клиенти в областта на печатната реклама:

100%
Доволни клиенти в областъа на уеб рекламата:
100%