За G - ProDesign България

Рекламна агенция G - ProDesign

предлага огромна гама услуги за рекламата, които са от голямо значение за развитието и потенциала на Вашия бизнес. Извършваните от нас рекламни услуги са съобразени с Вашите предпочитания и изисквания, и ще ви помогнат да запазите своите клиенти доволни, да разработите своя бизнес и преоткриете нови пазари.Ако искате да увеличите продажбите си или да получите по-добра възвращаемост на инвестициите от маркетинговите си стратегии, вие сте на правилното място.Рекламата е една от водещите стратегии за една израстването и оптимизацията на една компания.

Ако искате да възприемете по-проактичен подход за успешното направление на вашия бизнес, обадете ни се сега !
Доверете ни се !

 • Реклама и дизайн - 0895 78 78 02
 • office@ g-prodesign.com
 • skype: g-prodesign

Изработка на светещи табели и букви с лед осветление

Светещите  табели и букви са най-добрия начин за привличане на вниманието на клиентите. Особено когато са осветени, те се виждат еднакво добре и през деня и през нощта. Една добре изпълнена външна реклама увеличава клиентите на обекта, респективно продажбите. От голяма важност е табелата да е изпълнена от качествени материали – за по-дълъг живот и рядка поддръжка. Затова е важно външната реклама да е с перфектна изработка и атрактивен дизайн, за да достигне посланието до потребителите.

Предлагаме множество варианти за табели и букви с лед осветление.

 • Светещи табели с дистанциооно управление с 50 програми (режима на светене)
 • Указателни табели
 • Информационни табели,
 • Рекламиращи продукти, изпълнени по високотехнологични стандарти.
 • Обемни букви светещи и примигващи 
 • Нашият дългогодишен опит в изпълнението на рекламни табели позволява да реализираме и най-нестандартните проекти.

Лицето, бордовете и гърбът на рекламите може да бъде изпълнено от различни материали:

винил,плексиглас, инокс (неръждавейка), еталбонд, от PET (вералит), алуминий и др. Метална носеща конструкция се прави в рекламите с голям размер. Осветлението обикновено е със стандартни луминесцентни лампи, светодиодите (LED) или неон.

Рекламна агенция G-ProDesign е специализирана в производството на серийни и уникални светещи табели с дистанционно за външно и вътрешно приложение.
В зависимост от нуждите на клиента ние предлагаме различни форми, материали, технологии. Целта ни винаги е оптимизирането на бюджета за максимален ефект.

Изображението може да бъде изпълнено с компютърно изрязано транслуцентно фолио или с дигитален печат - както върху фолио така и директно върху лицето. По форма светещите реклами могат да бъдат правоъгълни, кръгли и елипсовидни или с произволна форма.

 

 Накратко - обемните букви сами по себе си представляват 3D елементи, които се изработват с гръб и страни от различни видове рекламни материали. Лицето най-често е транслуцентен плексиглас или коматекс облепен с рекламно фолио. Като най-добър материал се предпочита алуминиева ламарина, защото не се поддава на корозия.

 • светещи кутии – метални конструкции с монтирани в тях осветителни тела. Видът и начинът на изработка и монтаж се определят взависимост от размера и мястото на монтаж. Лицето може да бъде изработено от плексиглас и PVC фолио, и винил за задно осветяване.
 • несветещи табели – в зависимост от размера могат да бъдат изработени от PVC плоскост, облепена с напечатано фолио, PVC плоскост с директен печат /ние сме едни от много малкото, които имаме такъв тип принтер/ или да бъде отпечатана на винил. В повечето случаи се налага да се изработи метална носеща конструкция.
 • метални табели – могат да бъдат с различни размери, както и едностранни или двустранни. Използват се за-по малки търговски обекти и офиси, но най-често се използват като указателни и насочващи табели към даден търговски обект или офис.
  Тук може да зе използва светлоотражателно фолио, взависимост от мястото и височината за монтаж.
 • табели от еталбонд – когато еталбондът се комбинира с плексиглас могат да се получат много елегатни светещи табели, които няма как да останат незабелязани. Така те имат огромно въздействие върху потребителя. Също така създават и имидж на дадения търговски обект.

Трайни рекламни табели алуминиеви и светещи букви

Алуминиевите профили, които използваме за изработката на табелите и буквите в рекламна агенция G-ProDesign, са много здрави и трайни. Те позволяват прецизна и фина сглобка, така че табелите изглеждат идеално отблизо и отдалече. Конструкцията е с голяма якост, устойчива на силен вятър, влага и големи температурни разлики. Вашата табела няма да има нужда от средства за редовна поддръжка. По табелата няма да има никакви следи от ръжда, така дори и след 10 години тя ще изглежда като нова.
Друго голямо предимство на алуминиевите профили е леката конструкция, която прави монтажа много по-бърз и го опростява. Така, че дори обекти, които са на места с труден достъп, могат да бъдат брандирани с рекламни табели. Специалното захващане на профилите позволява, когато се използва винил, той да бъде перфектно изпънат, така че рекламните табели да изглеждат идеално.

 

 

 sveteshta tabela

 

Djebel Tekstil Svetesht totem 03

Djebel Tekstil Svetesht totem 02

tabela

af2ef6a0e2c9c528b09655df79f3b312 XL

Tags: таблели с дистанционно светещи,табели и букви мигащи и светещи изработка и монтаж.

И още над 50 доволни клиента в тази област.

Изработка, дизайн и печат на флаери на най-достъпни цени, печат на дипляни А4, А5, А6 на хартия по избор на клиента.

Печат на флаери

Изработка, дизайн и печат на менюта за заведения, барове, кафенета, ресторанти, пицарии.

Изработка и печат на менюта

G-ProDesign предлага печат на винил за рекламни банери, билбордове и други видове външна реклама. Гаранция за печата 5 год.

Печат на винил

Предлагаме дизайн, печат, монтаж на фолио и перфо фолио за брандиране на офиси в цяла България.

Печат на перфо фолио

Пишете ни

Имате въпрос или запитване към рекламна агенция G-ProDesign ?

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или използвайте формата за запитване.
Пишете ни

WEB

WEB DEVELOPING

Изработка и поддръжка на сайтове и системи

Виж още

WEB DESIGN

Креативен Уеб дизайн максимално качество

Виж още

JOOMLA

Изработка на сайтове с Joomla за лесен достъп на клиентите.

Виж още 

WORDPRESS

Изработка на сайтове с Wordpress платформа

Виж още

Контакти

Добавете ни в Google +

Доволни клиенти в областа на рекламата :

95%
В областа на Web програмирането  :
85%