За G - ProDesign България

Рекламна агенция G - ProDesign

предлага огромна гама услуги за рекламата, които са от голямо значение за развитието и потенциала на Вашия бизнес. Извършваните от нас рекламни услуги са съобразени с Вашите предпочитания и изисквания, и ще ви помогнат да запазите своите клиенти доволни, да разработите своя бизнес и преоткриете нови пазари.Ако искате да увеличите продажбите си или да получите по-добра възвращаемост на инвестициите от маркетинговите си стратегии, вие сте на правилното място.Рекламата е една от водещите стратегии за една израстването и оптимизацията на една компания.

Ако искате да възприемете по-проактичен подход за успешното направление на вашия бизнес, обадете ни се сега !
Доверете ни се !

  • Контакти: + 359 895 78 78 02  /  Георги Калчев 
  • office@ g-prodesign.com
  • skype: g-prodesign

Изработваме информационни и рекламни табели от коматекс с различна дебелина от 1мм. до 20мм.

Коматекс плоскостите намират широко приложение в най-различни области на рекламата, както за директен печат на табели, знаци,информационни табла и др. така и за облепяне с PVC фолио.

pchat na komateks

Ние от рекламна агенция G-ProDesign предлагаме директен печат върху котатекс ( ПВЦ плоскости )  с различни дебелини от 2 до 20 мм, са перфектен материал за изработка и печат на външни и интериорни рекламни табели и информационни табла, картини, изложбени и панаирни щандове, елементи при изработката на обемни букви и знаци и др.
Преимуществата на разпененото ПВЦ е, че са леки, лесни за обработка, устойчиви на атмосферни влияния, корозия, химикали и основи, ниски нива на горимост, топлоотдаване и абсорбация на вода.

Коматекс плоскостите позволяват безпроблемно рязане, пробиване, лепене, както и възможност за боядисване, каширане на фолио и принтиране, посредством директен дигитален печат и ситопечат.

Плоскостите от разпенено ПВЦ (PVC) са леки и лесни за обработка и затова са предпочитан материал. Те са устойчиви на вода, киселини, основи и външни влияния. ПВЦ плоскостите са трудно запалими и имат ниска звуко и термопроводимост, могат да се боядисват. Не е необходима допълнителна обработка на повърхността, за да се принтира върху тях. Лесно се режат, лепят, пробиват, формоват и фолират.

ПРОМО ОФЕРТА:

Цени от 39лв/кв 3мм коматекс с включен печат !

Уеб услуги

Изработка на уеб сайтове

Изработка и поддръжка на уеб сайтове, уеб системи, фирмен софтуер и др. за вашия бизнес

Виж още

Уеб дизайн

Креативен Уеб дизайн съобразен с изискванията на нашите клиентите

Виж още

JOOMLA

Изработка на уеб сайтове с Joomla система, за лесен достъп на клиентите.

Виж още 

WORDPRESS

Изработка на сайтове с Wordpress платформа, за лесен достъп на клиентите.

Виж още

Фейсбук страница - LIKE

Контакти

Доволни клиенти в областта на печатната реклама:

100%
Доволни клиенти в областъа на уеб рекламата:
100%