За G - ProDesign България

Рекламна агенция G - ProDesign

предлага огромна гама услуги за рекламата, които са от голямо значение за развитието и потенциала на Вашия бизнес. Извършваните от нас рекламни услуги са съобразени с Вашите предпочитания и изисквания, и ще ви помогнат да запазите своите клиенти доволни, да разработите своя бизнес и преоткриете нови пазари.Ако искате да увеличите продажбите си или да получите по-добра възвращаемост на инвестициите от маркетинговите си стратегии, вие сте на правилното място.Рекламата е една от водещите стратегии за една израстването и оптимизацията на една компания.

Ако искате да възприемете по-проактичен подход за успешното направление на вашия бизнес, обадете ни се сега !
Доверете ни се !

  • Контакти: + 359 895 78 78 02  /  Георги Калчев 
  • office@ g-prodesign.com
  • skype: g-prodesign
Онлайн маркетинг с висока възвръщаемост

Сигурно вече си казвате: "Ето поредната рекламна агенция". Помислете пак! G-prodesign е наистина различна, нова по рода си рекламна агенция. Нашите решения са обвързани с реални бизнес резултати за клиентите ни. Градим работата си върху теорията, че една рекламна кампания е ефективна, тогава когато не само осигурява бюджет за провеждането, но и носи печалба на Вашата компания. Точно поради тази причина, ние няма да Ви предложим стандартния медия план, а ще изберем най-удачните канали за реклама спрямо Вашия бизнес, които да Ви гарантират отлична възвръщаемост на инвестицията.  

Стартирахме своята дейност като първоначално се специализирахме в две насоки - Оптимизация за Търсачки и платена реклама в Google AdWords. Разбира се, Интернет технологиите се развиват и променят постоянно и за да предложим адекватни и цялостни решения на нашите клиенти, разширихме рекламното си портфолио.  Към момента то включва: уеб дизайн, имейл маркетинг, реклама по сайтове, маркетинг за социални мрежи, платена реклама във Facebook, афилиейт маркетинг, Pay-Per-Lead, обучения и други.

G-Prodesign не предлага решения "по калъп". Изграждаме индивидуални стратегии за всеки наш клиент, чрез които постигаме отлична възвръщаемост на инвестицията с минимални разходи. Ако търсите високо ниво на професионализъм, богат опит, креативно мислене, индивидуално и коректно отношение - Вие сте на правилното място!

Какво правите, когато искате да намерите нещо в българския интернет – ползвате Google на български. 
Запитвали ли сте се, колко са хората, като Вас – над 75% от търсенията в българския интернет започват и получават резултат именно там. 
А запитвали ли сте се, как Вашата страница да бъде сред първите резултати? 
Подреждането е по релевантност и можете да попаднете на първо място, ако има достатъчно страници с линк към Вашата и те са популярни. 
Разбира се, ако имате страница описваща Вашия хотел или малко популярен, но доходен бизнес едва ли ще попаднете сред първите. 
Очевидно тази ситуация едва ли ще Ви се хареса и е нормално да потърсите възможност да Ви намерят с най-популярната търсачка в света и в България. 
Решението е предложено от Google и според мен изпълнението му e също толкова гениално и общодостъпно, както и самата търсачка. 
AdWords.google.com това е системата за публикуване на платени препратки в дясното удобно за моментално кликване поле. 

Пишете ни

Имате въпрос или запитване към рекламна агенция G-ProDesign ?

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или използвайте формата за запитване.
Пишете ни

Уеб услуги

Изработка на уеб сайтове

Изработка и поддръжка на уеб сайтове, уеб системи, фирмен софтуер и др. за вашия бизнес

Виж още

Уеб дизайн

Креативен Уеб дизайн съобразен с изискванията на нашите клиентите

Виж още

JOOMLA

Изработка на уеб сайтове с Joomla система, за лесен достъп на клиентите.

Виж още 

WORDPRESS

Изработка на сайтове с Wordpress платформа, за лесен достъп на клиентите.

Виж още

Контакти

Добавете ни в Google +

Доволни клиенти в областта на печатната реклама:

100%
Доволни клиенти в областъа на уеб рекламата:
100%